ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΑσφάλιση Διαδικτυακών Κινδύνων

https://shieldltd.gr/wp-content/uploads/2021/06/cyber.jpg

Ασφάλιση Διαδικτυακών ΚινδύνωνCyber Insurance

Δεν είναι απλά ένα ασφαλιστικό προϊόν, είναι ένα εργαλείο Risk Management, παρέχοντας όχι μόνο αποζημιώσεις, αλλά κυρίως υπηρεσίες αντιμετώπισης κρίσης.

Η εξάρτηση όλων των επιχειρήσεων από τα ηλεκτρονικά μέσα και το διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και πιο σημαντική και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι απαραίτητη για την λειτουργία της.

Λόγω του γεγονότος αυτού οι κυβερνοεπιθέσεις αναδεικνύονται σε ένα συστημικό πρόβλημα για όλες τις επιχειρήσεις όλων των κλάδων. Καμιά εταιρία σήμερα δεν είναι απολύτως ασφαλής σε κυβερνοεπιθέσεις ανεξάρτητα από το ποσό εξελιγμένος είναι ο μηχανισμός της αφού το θέμα δεν είναι το αν θα γίνει αντικείμενο κυβερνοεπίθεσης αλλά το πότε.

Επιπροσθέτως ο νέος Γενικός Κανονισμός Προστασίας των προσωπικών δεδομένων (GDPR), ο οποίος θα τεθεί σε ισχύ τον Μάϊο του 2018, επιβάλει σε κάθε επιχείρηση μια σειρά από κανονιστικές ρυθμίσεις για την κυβερνοασφάλεια και προβλέπει μεγάλα πρόστιμα για διαρροή δεδομένων.

01Έγκλημα στον κυβερνοχώρο (cyber crime)

Καλύπτουμε ολους τους τύπους cyber crime οπως social engineering, κλοπή κεφαλαίων, εκβιασμό λόγω κυβερνοεπιθεσης (ransomware), cryptohacking or botnetting phishing και spearfishing κλπ

02Απώλειες Τρίτων και Ευθύνη Δεδομένων

Καλύπτει παραβιάσεις δεδομένων διακοπής δικτύου, έξοδα ειδοποίησης καθώς και κανονιστικά πρόστιμα (πχ GDPR).

03Διαχείρηση κρίσεων

Καλύπτει όλα τα κόστη από εξειδικεύνους πάροχες, που εξειδικεύονται σε ερωτήσεις που απαιτούνται για την αντιμέτωπο των εφαρμογών για τις ιατροδικαστικές πράξεις, τις ερωτήσεις εξάλλου και τις διαφορές σχετικές αιτήσεις για την εφαρμογή της φήμης της εταιρίας.

03Που Απευθύνεται

Σε όλο το φάσμα των εταιρειών και των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν τα ψηφιακά μέσα και εργαλεία από νοσοκομεία, εταιρίες logistics, ναυτιλιακές, εταιρίες fintech και κατασκευής λογισμικών, ehops, εργοστάσια, ξενοδοχεία, πετρελαικές, δικηγορικές εταιρίες, αεροπορικές, εταιρίες αποθήκευσης δεδομένων (cloud), κατασκευαστικές, λιανικό εμπόριο, τηλεπικοινωνίες, μέσα ενημέρωσης, εταιρίες online παιχνιδιών.

bt_bb_section_top_section_coverage_image

ΠιστοποιημένοCyber Insurance Risk Manager

Οι κίνδυνοι του κυβερνοχώρου, αλλά και η πληθώρα των κανονιστικών ρυθμίσεων κάνουν την προστασία της επιχείρησης καθώς και την συμμόρφωσή της πολύ δύσκολη.

Στην κατεύθυνση αυτή η Shield Insurance Brokers έχοντας στο δυναμικό της πιστοποιημένο Cyber Insurance Risk Manager, παρέχει εξειδικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα οποία προστατεύουν τους ασφαλισμένους από Ηλεκτρονικούς και διαδικτυακούς κινδύνους.

Ασφάλιση Διαδικτυακών Κινδύνων - Cyber Security
Υπηρεσία αποκατάστασης λογισμικού και ανάκτησης δεδομένων
Παρέχει κάλυψη για τα έξοδα αποκατάστασης, εκ νέου συλλογής ή αναδημιουργίας δεδομένων μετά από διαρροή ή παραβίαση καθώς και αποκαταστάσεις των ηλεκτρονικών συστημάτων και λογισμικών.
Διακοπή εργασιών
Καλύπτει την απώλεια εσόδων λόγω διακοπής λειτουργίας του δικτύου ή των ηλεκτρονικών συστημάτων του ασφαλισμένου εξαιτίας κυβερνοεπιθέσης (cyber-attack)
Πνευματικά Δικαιώματα
Καλύπτει τις αποζημιώσεις και τα έξοδα υπεράσπισης που προκύπτουν σε σχέση με παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτου ή αμέλεια σε σχέση με ηλεκτρονικό περιεχόμενο.
Εκβιασμός αποκάλυψης προσωπικών δεδομένων στον κυβερνοχώρο
Καλύπτει πληρωμές λύτρων σε τρίτους οι οποίοι απειλούν να αποκαλύψουν εμπιστευτικά στοιχεία που αποκτήθηκαν με παράνομο τρόπο
Ε&Ο – Λάθη και παραλείψεις των εργαζομένων -διευθυντών:
Έχει σχεδιαστεί για να καλύψει την οικονομική απώλεια για έναν πελάτη μιας εταιρείας ως αποτέλεσμα σφάλματος ή παράλειψης στην υπηρεσία ή το προϊόν που παρέχεται στον πελάτη από τους εργαζομένους.
Νομικά εξοδα
Παρέχεται κάλυψη για επαγγελματικές αμοιβές για νομικές συμβουλές και παράσταση σε δικαστήριο

Cyber SecurityΜεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

Τεχνική ανάλυση και ανεύρεση αποδεικτικών στοιχείων μετά από παραβίαση ή διαρροή δεδομένων
Βοήθεια στη διαχείριση εταιρικής φήμης καθώς και της προσωπικής φήμης των στελεχών
Εκπαίδευση σε θέματα ηλεκτρονικών και διαδικτυακών κινδύνων
Κάλυψη εξόδων ενημέρωσης και παρακολούθησης τρίτων μερών
https://shieldltd.gr/wp-content/uploads/2021/06/customer_support.jpeg